Епизод 07:  Пресечната точка между телевизията и стартъпите

След 18 години като лице на новините на БНТ Спас Кьосев преминава от “другата страна” – поема комуникациите на Българската предприемаческа асоциация. Между телевизията и стартъпите има нещо общо и това е “хаосът”, каза може би не съвсем на шега Спас Кьосев в новия епизод на “ТЕХните истории”. “Общото е живият живот, който нахлува всеки ден в ежедневието ти, това, че като отидеш на работа, не знаеш какво ще се случи и това е страхотно!”, сподели той.

В епизода Спас разказва за един от големите успехи на БЕСКО – приемането на закона за дружествата с променлив капитал, който ще влезе в сила в средата на тази година. Какво друго прави асоциацията за подобряване на бизнес средата за стартъпите, кой може да е следващият еднорог и какво гостът ни е научил за хората след толкова разказани истории вижте в новия епизод на “ТЕХните истории”.

Последни статии

  • Всички
  • Технологии

Довиждане и благодаря за PWA

Какво представляват прогресивните уеб приложения и защо европейските потребители трябваше да се сбогуват с тях  Аpple обяви наскоро, че планира да спре прогресивните уеб приложения (progressive web apps –...

Още