За платформата

Екип

Това сме ние – дългогодишни журналисти и редактори, за които технологиите са ежедневна страст.

Деница Дженева

Съосновател, изпълнителен директор

Журналист с над 20-годишен опит в областта на информационните технологии. Познава сектора както от страната на медиите, така и от тази на PR-а. Времето, прекарано по ИТ събития, конференции, интервюта и просто неформални срещи, ѝ е дало възможност да се срещне с много от лидерите в ИТ бранша и да вникне в проблемите и процесите, които текат в сектора през последните повече от две десетилетия. Носител е на награда за „Журналистически принос в развитието на ИКТ в България“ от Българската асоциация по информационни технологии за 2007 г. Деница е страстен любител на технологиите не само като професионалист, но и като потребител, и все пак вярва, че “една машина може да свърши работата на 50 обикновени хора, но нито една машина не може да свърши работата на един необикновен човек” (Елберт Хъбард).

Майя Бойчева-Манолчева

Съосновател, медиен архитект

Технологичен журналист, медиен стратег, комуникационен експерт и професионалист в областта на управлението на проекти с над 20 години опит в ИТ, медийния сектор и НПО. Създател на бутиковата маркетингова и ПР агенция „Крафт Контент“. Зад гърба си има редица реализирани проекти в областта на ИТ и киберсигурността, редица тематични ИТ събития, анализи и т.н. От четири години е активен подкастър и въпреки че обича миризмата на излезлите от печат хартиени издания, смята, че бъдещето е на новите формати и видео и аудио подкастите. Носител на приза за журналистически принос на наградите на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) за 2020 година. Любител на технологиите и като ползвател, и като читател, и като журналист.​

Zone4Tech

Zone4Tech е място за технологии, бизнес, иновации, стартъпи, дигитализация и още нещо. Платформата предлага разнообразно съдържание, което включва интервюта с професионалисти и предприемачи от сферата на технологиите, анализи на технологични тенденции, статии за различни аспекти на индустрията и новини от технологичния свят. 

Тук ще намерите вълнуващите разкази на различни личности от света на технологиите, ще научите за иновативни решения и тенденции в ИТ сектора, и ще разберете кои са предизвикателствата и кои – възможностите пред бранша.

Във фокуса на Zone4Tech са теми и технологии като изкуствен интелект, киберсигурност, разработване на софтуер, блокчейн, интернет на нещата, ГИС, умни градове и много други. Ще разберете как тези технологии работят, какви проблеми решават, и как потребителите могат да ги използват в своите ежедневни дейности и бизнес.

Повече по темите може да намерите в нашите видео подкасти и статии

Свържете се с нас:

Телефон

Мобилен телефон: +359 887 538413;
+359 885 783862
Mobile: +41 78 233 47 42

Email


info@zone4tech.bg